Dränering i Upphärad

Annons:
Dränering i Upphärad - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Upphärad. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Upphärad. Kanske bor du i Upphärad och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Upphärad rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Upphärad.
Annons:

Dränering i Upphärad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Upphärad vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bröderna Broo Entreprenad AB
Hylteholmen 1
461 99 Upphärad


Trollhättans Schakt AB
Snartorp Toregård
461 99 Upphärad


Mattsson, Roy
Finneviken Brännemossen 2
461 79 Upphärad


Torpets Allehanda
L. Björndalen 3
461 99 Upphärad


Nordiska Specialtransporter AB
Artorp Stommen
461 99 Upphärad

Annons:

Pris på dränering i Upphärad

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Upphärad kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Upphärad samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Upphärad för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Upphärad

I Upphärad finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Upphärad som detta dräneringsföretag ligger i.

Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Yta: 59,12 hektar
Invånarantal: 588, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Upphärad om du vill veta mer om Upphärad än saker relaterat till dränering.

I Upphärad fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Upphärad. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Upphärad som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.