Dränering i Lödöse

Annons:
Dränering i Lödöse - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Lödöse. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Lödöse. Kanske bor du i Lödöse och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Lödöse rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Lödöse.
Annons:

Dränering i Lödöse

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Lödöse vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Rex Entreprenad
Nylandsö 105
463 72 Lödöse


Johan Rex Entreprenad AB
Nylandsö 105
463 72 Lödöse


Fredrik Olofsson Mark & Anläggning
S:t Peders v. 21
463 71 LÖDÖSE


Claes Hammarström Entreprenad
Tunge 184
463 95 LÖDÖSE


Ornunga Torghandel AB
Garn Postgården 170
463 95 LÖDÖSE


Frakttjänsten i Väst AB
Strandv. 8
463 72 Lödöse

Annons:

Pris på dränering i Lödöse

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Lödöse kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Lödöse samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Lödöse för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Lödöse

I Lödöse finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Lödöse som detta dräneringsföretag ligger i.

Lödöse, även Gamla Lödöse, Gamlöse eller Gammelös, är en tätort och före detta brukssamhälle i Lilla Edets kommun och kyrkby i Sankt Peders socken, belägen cirka 4 mil nordost om centrala Göteborg. Orten ligger vid Göta älv och genomskärs av Lödöse-Lilla Edets järnväg.

Yta: 127,75 hektar
Invånarantal: 1266, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lödöse om du vill veta mer om Lödöse än saker relaterat till dränering.

I Lödöse fanns det sammanlagt 6 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Lödöse. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Lödöse som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.