Dränering i Lerum

Annons:
Dränering i Lerum - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Lerum. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Lerum. Kanske bor du i Lerum och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Lerum rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Lerum.
Annons:

Dränering i Lerum

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Lerum vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Erik Olssons Åkeri & Entreprenad Lerum
Lindv. 27 B
443 31 Lerum


Oryds Schakt AB
Timmeråsv. 14
443 38 LERUM

Annons:

Pris på dränering i Lerum

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Lerum kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Lerum samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Lerum för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Lerum

I Lerum finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Lerum som detta dräneringsföretag ligger i.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lerum om du vill veta mer om Lerum än saker relaterat till dränering.

I Lerum fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Lerum. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Lerum som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.