Dränering i Kungshamn

Annons:
Dränering i Kungshamn - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kungshamn. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kungshamn. Kanske bor du i Kungshamn och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kungshamn rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kungshamn.
Annons:

Dränering i Kungshamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kungshamn vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Intextriör AB
Nyg. 35
456 31 KUNGSHAMN


Berg & Grundsäkring AB
Hogenäs Industriområde 5
456 91 KUNGSHAMN


Röds Traktorgrävning
Bokg. 5
456 32 Kungshamn


Sotenäs Kommun
Klippsjövägen 12
456 34 Kungshamn


Röds Traktorgrävning AB
Dale 3
456 91 KUNGSHAMN


Bryngel Schakt och Pålning AB, Tomas
Roparebacken 3
456 31 KUNGSHAMN


Byggkonsult Stranne & Henriksson AB
Varvsg. 21 A
456 32 Kungshamn

Annons:

Pris på dränering i Kungshamn

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kungshamn kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kungshamn samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kungshamn för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kungshamn

I Kungshamn finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kungshamn som detta dräneringsföretag ligger i.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungshamn om du vill veta mer om Kungshamn än saker relaterat till dränering.

I Kungshamn fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kungshamn. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kungshamn som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.