Dränering i Kungälv

Annons:
Dränering i Kungälv - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kungälv. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kungälv. Kanske bor du i Kungälv och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kungälv rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kungälv.
Annons:

Dränering i Kungälv

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kungälv vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Kungälvs Mur- & Skorstensteknik AB
Svarvareg. 17 A
442 34 KUNGÄLV


bokab
Nämndhuset
442 30 KUNGÄLV


Ytterby Maskintjänst AB
Dumperg. 11
442 40 Kungälv


Sonolux
Högalidsg. 10
442 35 Kungälv

Annons:

Pris på dränering i Kungälv

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kungälv kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kungälv samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kungälv för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kungälv

I Kungälv finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kungälv som detta dräneringsföretag ligger i.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungälv om du vill veta mer om Kungälv än saker relaterat till dränering.

I Kungälv fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kungälv. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kungälv som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västra Götaland.
Annons: