Dränering i Kållekärr

Annons:
Dränering i Kållekärr - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kållekärr. Sammanlagt så finns det 11 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kållekärr. Kanske bor du i Kållekärr och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kållekärr rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kållekärr.
Annons:

Dränering i Kållekärr

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kållekärr vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Haketorps Svets & Service
Haketorp 302
471 93 Kållekärr


Jdk Entreprenad
Kållekärr 19
471 93 Kållekärr


Spjärr Gård & Entreprenad AB
Spjärr 12
471 93 Kållekärr


Helgessons Måleri AB
Hovlanda 15
471 93 Kållekärr


Torsby Prästgård M. Fl. Torrläggningsföretag Ek För
Gunneby 91
471 93 Kållekärr


Lars Sällström All Service
Kärrslätt 53
471 93 Kållekärr


Spjärr Gård
Spjärr 10
471 93 Kållekärr


AB Hugra
Huseberg 115
471 93 Kållekärr


Mrk Entreprenad AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr


Tjörns Knack & Marktjänst AB
Rävlanda 208
471 93 Kållekärr


D & D Tjörn HB
Röseliden 58
471 93 Kållekärr

Annons:

Pris på dränering i Kållekärr

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kållekärr kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kållekärr samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kållekärr för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kållekärr

I Kållekärr finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kållekärr som detta dräneringsföretag ligger i.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kållekärr om du vill veta mer om Kållekärr än saker relaterat till dränering.

I Kållekärr fanns det sammanlagt 11 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kållekärr. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kållekärr som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.