Dränering i Horred

Annons:
Dränering i Horred - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Horred. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Horred. Kanske bor du i Horred och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Horred rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Horred.
Annons:

Dränering i Horred

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Horred vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Heros Gräv och Schakt AB
Lindhult Mellangården
519 90 Horred


Roger Andersson Gräv Och Skogstjänst AB
Kanared
519 90 Horred


Jens Eliasson Bygg & Entreprenad AB
Sundholmen Fågellund
519 90 Horred

Annons:

Pris på dränering i Horred

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Horred kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Horred samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Horred för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Horred

I Horred finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Horred som detta dräneringsföretag ligger i.

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Horred om du vill veta mer om Horred än saker relaterat till dränering.

I Horred fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Horred. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Horred som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.