Dränering i Harestad

Annons:
Dränering i Harestad - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Harestad. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Harestad. Kanske bor du i Harestad och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Harestad rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Harestad.
Annons:

Dränering i Harestad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Harestad vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Mikael Gillholms Maskintjänst AB
Toreby 140
442 74 HARESTAD


Ingemar Hjärn AB
Nereby 350
442 74 HARESTAD


Mikael Niklasson Entreprenad AB
Hammar 375
442 74 HARESTAD

Annons:

Pris på dränering i Harestad

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Harestad kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Harestad samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Harestad för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Harestad

I Harestad finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Harestad som detta dräneringsföretag ligger i.

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Harestad om du vill veta mer om Harestad än saker relaterat till dränering.

I Harestad fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Harestad. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Harestad som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.