Dränering i Hålta

Annons:
Dränering i Hålta - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hålta. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hålta. Kanske bor du i Hålta och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hålta rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hålta.
Annons:

Dränering i Hålta

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hålta vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Hålta Maskin AB
Över-restad 120
442 95 HÅLTA


Hålta Maskin AB
Över-restad 120
442 95 HÅLTA


Anders Larsson
Vävra 440
442 95 HÅLTA


LC Värmegrund AB
Veneröd 580
442 95 HÅLTA


Resta Fårgård AB
Ytter-restad 740
442 95 HÅLTA


Hålta Allservice AB
Vävra 640
442 95 HÅLTA


Lernbring, Lars
Vävra 470
442 95 HÅLTA

Annons:

Pris på dränering i Hålta

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hålta kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hålta samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hålta för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hålta

I Hålta finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hålta som detta dräneringsföretag ligger i.

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Hålta om du vill veta mer om Hålta än saker relaterat till dränering.

I Hålta fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hålta. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hålta som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.