Dränering i Sala

Annons:
Dränering i Sala - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Sala. Sammanlagt så finns det 12 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Sala. Kanske bor du i Sala och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Sala rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Sala.
Annons:

Dränering i Sala

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Sala vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Gräv & Skog i Tärna
Bännebo
733 93 Sala


Ekebyängs Entreprenad AB
Ekebyängsgatan 37
733 36 SALA


T J Seidel Trädgårdscenter AB
Fallbo 104
733 91 Sala


Heby Anläggningsmaskiner AB
Bronäsg. 34
733 36 SALA


Scandiadrilling AB
Kyllinge 104
733 92 SALA


M.Ek AB
Mellandammen 126
733 36 SALA


Jc Gräv och Lyft AB
Villav. 4
733 91 Sala


Connys Schakt
Jugansbo Andershill
733 91 Sala


Svensk Mark & Bygganalys AB
Drottning Christinas v. 13
733 36 SALA


Trancio Music
Brunnsg. 2 A
733 31 Sala


On Enterprise AB
Asplund 110
733 95 Sala


Fono Fastighetsförvaltning, HB
Norr Kärrbäck 110
733 92 SALA

Annons:

Pris på dränering i Sala

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Sala kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Sala samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Sala för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Sala

I Sala finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Sala som detta dräneringsföretag ligger i.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sala om du vill veta mer om Sala än saker relaterat till dränering.

I Sala fanns det sammanlagt 12 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Sala. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Sala som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västmanland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.