Dränering i Kolbäck

Annons:
Dränering i Kolbäck - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kolbäck. Sammanlagt så finns det 8 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kolbäck. Kanske bor du i Kolbäck och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kolbäck rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kolbäck.
Annons:

Dränering i Kolbäck

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kolbäck vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Falks Mark & Asfalt AB
Bergsg. 6
734 28 KOLBÄCK


Grävettan Entreprenad AB
Vikingag. 14
734 51 KOLBÄCK


Styrmansgården Entreprenad i Kolbäck AB
Årby
734 93 KOLBÄCK


Strandberg Gräv AB, B
Säby 3
734 93 KOLBÄCK


Per Erik Nilsson
Köpingsv. 28
734 51 KOLBÄCK


Last & Transport Kaj Thomsen AB
Oxelby 14
734 93 KOLBÄCK


Cygnus Entreprenad & Consult AB
Olvsta 13
734 93 KOLBÄCK


Aros Berg AB
V. Åvägen 3
734 51 KOLBÄCK

Annons:

Pris på dränering i Kolbäck

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kolbäck kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kolbäck samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kolbäck för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kolbäck

I Kolbäck finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kolbäck som detta dräneringsföretag ligger i.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kolbäck om du vill veta mer om Kolbäck än saker relaterat till dränering.

I Kolbäck fanns det sammanlagt 8 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kolbäck. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kolbäck som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västmanland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.