Dränering i Torpshammar

Annons:
Dränering i Torpshammar - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Torpshammar. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Torpshammar. Kanske bor du i Torpshammar och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Torpshammar rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Torpshammar.
Annons:

Dränering i Torpshammar

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Torpshammar vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Israelsson, Folke Bert Ola
Gim 170
840 13 Torpshammar

Annons:

Pris på dränering i Torpshammar

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Torpshammar kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Torpshammar samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Torpshammar för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Torpshammar

I Torpshammar finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Torpshammar som detta dräneringsföretag ligger i.

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torpshammar om du vill veta mer om Torpshammar än saker relaterat till dränering.

I Torpshammar fanns det sammanlagt 1 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Torpshammar. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Torpshammar som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västernorrland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.