Dränering i Timrå

Annons:
Dränering i Timrå - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Timrå. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Timrå. Kanske bor du i Timrå och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Timrå rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Timrå.
Annons:

Dränering i Timrå

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Timrå vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bengts Mark Laggaberg
Gudmundsbyv. 27
861 91 TIMRÅ


Norrlands Entreprenad & Allservice, AB
Terminalv. 13
861 36 Timrå


Kultur och Teknik
Plåtslagarv. 17
861 36 Timrå


Tunbyns Grävkonsult AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå

Annons:

Pris på dränering i Timrå

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Timrå kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Timrå samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Timrå för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Timrå

I Timrå finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Timrå som detta dräneringsföretag ligger i.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Timrå om du vill veta mer om Timrå än saker relaterat till dränering.

I Timrå fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Timrå. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Timrå som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västernorrland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.