Dränering i Mellansel

Annons:
Dränering i Mellansel - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Mellansel. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Mellansel. Kanske bor du i Mellansel och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Mellansel rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Mellansel.
Annons:

Dränering i Mellansel

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Mellansel vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Lars Jonnerby
Gottne 342
895 95 MELLANSEL


Mårtensson, Magnus
Gottne 355
895 95 MELLANSEL

Annons:

Pris på dränering i Mellansel

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Mellansel kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Mellansel samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Mellansel för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Mellansel

I Mellansel finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Mellansel som detta dräneringsföretag ligger i.

Mellansel är en tätort i Ångermanland. Mellansel ligger omkring tre mil nordväst om Örnsköldsvik och invid Anundsjösjön. Orten ligger vid Stambanan genom övre Norrland. Vid Mellansel finns även Mellansels flygplats.

Yta: 232,80 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mellansel om du vill veta mer om Mellansel än saker relaterat till dränering.

I Mellansel fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Mellansel. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Mellansel som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västernorrland.
Annons: