Dränering i Ljungaverk

Annons:
Dränering i Ljungaverk - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Ljungaverk. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Ljungaverk. Kanske bor du i Ljungaverk och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Ljungaverk rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Ljungaverk.
Annons:

Dränering i Ljungaverk

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Ljungaverk vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Fredriksdals Mekaniska
Oscarsg. 16
840 10 Ljungaverk


Hem & Fastighet Service I Ljungaverk AB
Folkets Husv. 38
840 10 Ljungaverk

Annons:

Pris på dränering i Ljungaverk

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Ljungaverk kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Ljungaverk samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Ljungaverk för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Ljungaverk

I Ljungaverk finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Ljungaverk som detta dräneringsföretag ligger i.

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungaverk om du vill veta mer om Ljungaverk än saker relaterat till dränering.

I Ljungaverk fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Ljungaverk. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Ljungaverk som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västernorrland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.