Dränering i Liden

Annons:
Dränering i Liden - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Liden. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Liden. Kanske bor du i Liden och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Liden rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Liden.
Annons:

Dränering i Liden

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Liden vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Taxi I Holm AB
Anundgård 148
860 41 LIDEN


Nordin, Hans-Erik
S. Östbyn 229
860 41 LIDEN


XJ Entreprenad AB
Sunnås 123
860 41 LIDEN


Bgt Liden, AB
Byåkersv. 22
860 41 LIDEN


Norrlindsjö Gods & Personbefordran AB
Anundgård 205
860 41 LIDEN


Norlings Mark & Trä
Anundgård 205
860 41 LIDEN

Annons:

Pris på dränering i Liden

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Liden kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Liden samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Liden för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Liden

I Liden finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Liden som detta dräneringsföretag ligger i.

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Liden om du vill veta mer om Liden än saker relaterat till dränering.

I Liden fanns det sammanlagt 6 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Liden. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Liden som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västernorrland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.