Dränering i Björna

Annons:
Dränering i Björna - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Björna. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Björna. Kanske bor du i Björna och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Björna rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Björna.
Annons:

Dränering i Björna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Björna vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

M.D Last Och Schakt
Modov. 36
890 50 Björna


Lindarn I Åsa AB
Torsbacken 186
890 50 Björna

Annons:

Pris på dränering i Björna

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Björna kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Björna samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Björna för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Björna

I Björna finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Björna som detta dräneringsföretag ligger i.

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Björna om du vill veta mer om Björna än saker relaterat till dränering.

I Björna fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Björna. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Björna som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västernorrland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.