Dränering i Bergeforsen

Annons:
Dränering i Bergeforsen - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Bergeforsen. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bergeforsen. Kanske bor du i Bergeforsen och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Bergeforsen rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Bergeforsen.
Annons:

Dränering i Bergeforsen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Bergeforsen vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Öberg, Per Erik
N. Lundvallsv. 8
861 92 Bergeforsen


MMT Mark & Murteknik AB
Industrig. 5
861 38 Bergeforsen

Annons:

Pris på dränering i Bergeforsen

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Bergeforsen kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Bergeforsen samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Bergeforsen för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Bergeforsen

I Bergeforsen finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Bergeforsen som detta dräneringsföretag ligger i.

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bergeforsen om du vill veta mer om Bergeforsen än saker relaterat till dränering.

I Bergeforsen fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Bergeforsen. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Bergeforsen som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västernorrland.
Annons: