Dränering i Obbola

Annons:
Dränering i Obbola - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Obbola. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Obbola. Kanske bor du i Obbola och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Obbola rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Obbola.
Annons:

Dränering i Obbola

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Obbola vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Holmgrens Entreprenad AB
S. Obbolav. 96
913 42 Obbola


Ume Tanktrans AB
Wahlströms v. 5
913 42 Obbola


Kent Lastare
Minkstigen 2
913 42 Obbola

Annons:

Pris på dränering i Obbola

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Obbola kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Obbola samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Obbola för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Obbola

I Obbola finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Obbola som detta dräneringsföretag ligger i.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Obbola om du vill veta mer om Obbola än saker relaterat till dränering.

I Obbola fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Obbola. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Obbola som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västerbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.