Dränering i Jörn

Annons:
Dränering i Jörn - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Jörn. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Jörn. Kanske bor du i Jörn och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Jörn rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Jörn.
Annons:

Dränering i Jörn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Jörn vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Ikaros Entreprenad AB
Hornsträsk 103
936 94 Jörn


Stenbergs Anläggning AB
Missenträsk 160
936 95 JÖRN


Styrud Arctic AB
Storg. 61
936 51 JÖRN


Larssons Grävmaskinsfirma AB
Vattug. 4
936 51 JÖRN


Skellefteå Kommun
Strandv. 2
936 51 JÖRN

Annons:

Pris på dränering i Jörn

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Jörn kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Jörn samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Jörn för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Jörn

I Jörn finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Jörn som detta dräneringsföretag ligger i.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jörn om du vill veta mer om Jörn än saker relaterat till dränering.

I Jörn fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Jörn. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Jörn som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västerbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.