Dränering i Holmsund

Annons:
Dränering i Holmsund - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Holmsund. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Holmsund. Kanske bor du i Holmsund och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Holmsund rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Holmsund.
Annons:

Dränering i Holmsund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Holmsund vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Tommys traktortjänst
Stenhuggareg. 17
913 35 HOLMSUND


Bröderna Jonssons Åkeri i Holmsund AB
Stenhuggaregatan 8
913 35 HOLMSUND


Jvl Entreprenad, AB
Djupviksg. 10
913 31 HOLMSUND


Bjurbäcks Maskintjänst AB
Lövöudden 109
913 33 HOLMSUND


Tegmans Traktor AB
Djupsundsudden 57
913 33 HOLMSUND


Tegströms Gräv Entreprenad
Skyttev. 6
913 34 Holmsund

Annons:

Pris på dränering i Holmsund

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Holmsund kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Holmsund samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Holmsund för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Holmsund

I Holmsund finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Holmsund som detta dräneringsföretag ligger i.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Holmsund om du vill veta mer om Holmsund än saker relaterat till dränering.

I Holmsund fanns det sammanlagt 6 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Holmsund. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Holmsund som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västerbotten.
Annons: