Dränering i Dorotea

Annons:
Dränering i Dorotea - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Dorotea. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Dorotea. Kanske bor du i Dorotea och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Dorotea rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Dorotea.
Annons:

Dränering i Dorotea

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Dorotea vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Dorotea Kommun
Förrådsv. 4
917 31 DOROTEA


Bmk Skog
Storg. 47
917 32 Dorotea


Björkman traktorarbeten AB, Tommy
0942 - 320 11Larssons Fastigheter & Maskin
Storg. 17
917 31 DOROTEA


Larssons Entreprenad Och Maskinuthyrning I Dorotea AB
Storg. 17
917 31 DOROTEA


Yssbyss Skog AB
Sjöstigen 3
917 32 Dorotea

Annons:

Pris på dränering i Dorotea

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Dorotea kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Dorotea samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Dorotea för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Dorotea

I Dorotea finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Dorotea som detta dräneringsföretag ligger i.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dorotea om du vill veta mer om Dorotea än saker relaterat till dränering.

I Dorotea fanns det sammanlagt 6 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Dorotea. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Dorotea som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västerbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.