Dränering i Bjurholm

Annons:
Dränering i Bjurholm - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Bjurholm. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bjurholm. Kanske bor du i Bjurholm och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Bjurholm rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Bjurholm.
Annons:

Dränering i Bjurholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Bjurholm vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Grus Gunnar Åkeri AB
Grönalundsv. 15
916 31 BJURHOLM


Grundteknik I Sverige AB
Inre Öreström 213
916 93 BJURHOLM


Stellan Olofsson Åkeri
Näsmark 63
916 93 BJURHOLM


Balsjö Vägteknik AB
Balsjö 13
916 92 Bjurholm


Freddys Traktortjänst
Brännland 15
916 91 BJURHOLM

Annons:

Pris på dränering i Bjurholm

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Bjurholm kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Bjurholm samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Bjurholm för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Bjurholm

I Bjurholm finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Bjurholm som detta dräneringsföretag ligger i.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjurholm om du vill veta mer om Bjurholm än saker relaterat till dränering.

I Bjurholm fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Bjurholm. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Bjurholm som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västerbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.