Dränering i Bastuträsk

Annons:
Dränering i Bastuträsk - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Bastuträsk. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bastuträsk. Kanske bor du i Bastuträsk och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Bastuträsk rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Bastuträsk.
Annons:

Dränering i Bastuträsk

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Bastuträsk vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Lundhs Åkeri AB, Peter
Kyrkog. 9
930 61 BASTUTRÄSK


Puttes Traktor
Kyrkog. 9
930 61 BASTUTRÄSK


Terminalen I Bastuträsk AB
Vindelv. 30
930 61 BASTUTRÄSK

Annons:

Pris på dränering i Bastuträsk

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Bastuträsk kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Bastuträsk samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Bastuträsk för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Bastuträsk

I Bastuträsk finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Bastuträsk som detta dräneringsföretag ligger i.

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bastuträsk om du vill veta mer om Bastuträsk än saker relaterat till dränering.

I Bastuträsk fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Bastuträsk. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Bastuträsk som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Västerbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.