Dränering i Skattkärr

Annons:
Dränering i Skattkärr - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Skattkärr. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Skattkärr. Kanske bor du i Skattkärr och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Skattkärr rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Skattkärr.
Annons:

Dränering i Skattkärr

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Skattkärr vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Jordankartjänst i Karlstad AB
Skattkärrsv. 91
656 71 Skattkärr


BoS Markarbete och Uthyrning
Norra v. 4
656 72 SKATTKÄRR


Markfast I Karlstad AB
Strandhemsv. 3 A
656 71 Skattkärr

Annons:

Pris på dränering i Skattkärr

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Skattkärr kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Skattkärr samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Skattkärr för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Skattkärr

I Skattkärr finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Skattkärr som detta dräneringsföretag ligger i.

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skattkärr om du vill veta mer om Skattkärr än saker relaterat till dränering.

I Skattkärr fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Skattkärr. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Skattkärr som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Värmland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.