Dränering i Deje

Annons:
Dränering i Deje - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Deje. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Deje. Kanske bor du i Deje och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Deje rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Deje.
Annons:

Dränering i Deje

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Deje vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Patrik Malmqvist Entreprenad
Mohagsg. 19
669 30 Deje


Edqvist, Lars Gustaf
Edet 10
669 91 DEJE


Molanders Gräv och Traktorservice AB
Backa 11
669 91 DEJE


Stammons Spett Å Slägg
Stammon 5
669 92 Deje


Fax Entreprenad AB
Solhemsv. 14
669 30 Deje


Gatukontorspersonal Deje
Industriv. 2
669 31 DEJE


Svernemo Entreprenad AB
Olsäter Bäckaholm
669 92 Deje

Annons:

Pris på dränering i Deje

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Deje kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Deje samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Deje för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Deje

I Deje finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Deje som detta dräneringsföretag ligger i.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Deje om du vill veta mer om Deje än saker relaterat till dränering.

I Deje fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Deje. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Deje som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Värmland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.