Dränering i Vattholma

Annons:
Dränering i Vattholma - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Vattholma. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Vattholma. Kanske bor du i Vattholma och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Vattholma rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Vattholma.
Annons:

Dränering i Vattholma

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Vattholma vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Acutera AB
Lena-ekeby 60
743 92 VATTHOLMA


Vattholma Vägförening
Bruksgårdarna 24
743 50 VATTHOLMA


Östra Aros Entreprenad AB
Gruvfogdev. 34
743 50 VATTHOLMA

Annons:

Pris på dränering i Vattholma

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Vattholma kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Vattholma samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Vattholma för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Vattholma

I Vattholma finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Vattholma som detta dräneringsföretag ligger i.

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vattholma om du vill veta mer om Vattholma än saker relaterat till dränering.

I Vattholma fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Vattholma. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Vattholma som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Uppsala.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.