Dränering i Uppsala

Annons:
Dränering i Uppsala - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Uppsala. Sammanlagt så finns det 12 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Uppsala. Kanske bor du i Uppsala och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Uppsala rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Uppsala.
Annons:

Dränering i Uppsala

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Uppsala vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Svista Gräv AB
Bälinge-svista Yttergärdet
755 93 UPPSALA


Trädgårdsanläggare Hallblom AB
Libro Ringv. 36
752 28 Uppsala


Energigrävarna i Uppland AB
Börje-ströja 126
755 92 Uppsala


Ferm Schakt, Hans
Salabacksg. 72
754 32 UPPSALA


Fullerö Ekonomi & Förvaltning AB
Fullerö 687
755 94 Uppsala


Blomdins Schakt AB
Svartbäcksg. 110 C
753 35 UPPSALA


Uppsala Vatten och Avfall AB
Rapsg. 7 Uppsala Business Park
754 50 UPPSALA


Last & Planering Rail LPR AB
Libro Ringv. 63
752 28 Uppsala


Transschakt
Sågarg. 16
753 18 Uppsala


Markfix I Uppsala AB
Uppsala-näs L. Bärsta 11
755 91 UPPSALA


BHMAB Hägglunds Maskiner
Högsta 29
755 93 UPPSALA


KJ:s Maskiner AB
Västerberga 156
755 96 Uppsala

Annons:

Pris på dränering i Uppsala

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Uppsala kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Uppsala samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Uppsala för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Uppsala

I Uppsala finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Uppsala som detta dräneringsföretag ligger i.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Uppsala om du vill veta mer om Uppsala än saker relaterat till dränering.

I Uppsala fanns det sammanlagt 12 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Uppsala. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Uppsala som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Uppsala.
Annons: