Dränering i Östervåla

Annons:
Dränering i Östervåla - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Östervåla. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Östervåla. Kanske bor du i Östervåla och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Östervåla rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Östervåla.
Annons:

Dränering i Östervåla

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Östervåla vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bergmans Vägunderhållsservice, AB
St. Holvarbo 113
740 46 ÖSTERVÅLA


Sjöbloms Entreprenad AB
08 - 512 400 01Östervåla Gräv & Miljöteknik AB
Tängesbo 110
740 46 ÖSTERVÅLA


Terribärgarn
Lindsbro 303
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Pris på dränering i Östervåla

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Östervåla kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Östervåla samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Östervåla för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Östervåla

I Östervåla finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Östervåla som detta dräneringsföretag ligger i.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östervåla om du vill veta mer om Östervåla än saker relaterat till dränering.

I Östervåla fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Östervåla. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Östervåla som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Uppsala.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.