Dränering i Öregrund

Annons:
Dränering i Öregrund - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Öregrund. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Öregrund. Kanske bor du i Öregrund och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Öregrund rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Öregrund.
Annons:

Dränering i Öregrund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Öregrund vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Öregrundsgrepen Bygg & Vvs AB
Lönng. 10
742 41 öregrund


Rf Mark & Entreprenad I Öregrund AB
Brunnsg. 7
742 41 öregrund


Östhammars Kommun
Strandg. 34
742 42 ÖREGRUND


B G:S Schakt
Västerg. 38
742 42 ÖREGRUND


Kavarö Gräv & Schakt, AB
Kavarö 120
742 43 öregrund

Annons:

Pris på dränering i Öregrund

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Öregrund kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Öregrund samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Öregrund för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Öregrund

I Öregrund finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Öregrund som detta dräneringsföretag ligger i.

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Öregrund om du vill veta mer om Öregrund än saker relaterat till dränering.

I Öregrund fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Öregrund. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Öregrund som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Uppsala.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.