Dränering i Örbyhus

Annons:
Dränering i Örbyhus - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Örbyhus. Sammanlagt så finns det 10 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Örbyhus. Kanske bor du i Örbyhus och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Örbyhus rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Örbyhus.
Annons:

Dränering i Örbyhus

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Örbyhus vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Mats Petersson Entreprenad
Gryttby 259
748 95 ÖRBYHUS


TE:s Schakt & Planering i Örbyhus AB
Stationsv. 6
748 41 örbyhus


Löfs Schakt AB
Upplanda
748 94 örbyhus


Hökens Entreprenad Tjänst AB
Öster-ekeby 156
748 94 örbyhus


Anders Mattsson Produktion AB
Kläringe 201
748 95 ÖRBYHUS


Vibbleboda Gård HB
Vibbleboda 400
748 95 ÖRBYHUS


Leif Niska Åkeri
Gryttby 247
748 95 ÖRBYHUS


A.Strands Transportservice
Bergby 222 Komotet
748 95 ÖRBYHUS


Engberg, Jan-Erik
Torsmyra 104
748 95 ÖRBYHUS


J. Gräv O Mek
Ängsv. 54
748 41 örbyhus

Annons:

Pris på dränering i Örbyhus

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Örbyhus kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Örbyhus samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Örbyhus för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Örbyhus

I Örbyhus finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Örbyhus som detta dräneringsföretag ligger i.

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örbyhus om du vill veta mer om Örbyhus än saker relaterat till dränering.

I Örbyhus fanns det sammanlagt 10 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Örbyhus. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Örbyhus som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Uppsala.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.