Dränering i Knutby

Annons:
Dränering i Knutby - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Knutby. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Knutby. Kanske bor du i Knutby och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Knutby rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Knutby.
Annons:

Dränering i Knutby

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Knutby vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Lindqvist Åkeri AB, Peter
Ignesta 34
740 12 KNUTBY


Roine Karlsson Schakt
Gränsta Björklund 439
740 12 KNUTBY


Tre T Mark AB
Sotter 132
740 12 KNUTBY


Rune Almöf och Inga-Lill Johansson
Bofinkens v. 16
740 12 KNUTBY


Mats Carlsson Entreprenad, AB
Tarv 44
740 12 KNUTBY


Malmlöv, Henrik Jan Åke
Knutby-ösby 40
740 12 KNUTBY


Gränstaholm AB
Gränsta 207
740 12 KNUTBY

Annons:

Pris på dränering i Knutby

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Knutby kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Knutby samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Knutby för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Knutby

I Knutby finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Knutby som detta dräneringsföretag ligger i.

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Knutby om du vill veta mer om Knutby än saker relaterat till dränering.

I Knutby fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Knutby. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Knutby som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Uppsala.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.