Dränering i Karlholmsbruk

Annons:
Dränering i Karlholmsbruk - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Karlholmsbruk. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Karlholmsbruk. Kanske bor du i Karlholmsbruk och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Karlholmsbruk rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Karlholmsbruk.
Annons:

Dränering i Karlholmsbruk

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Karlholmsbruk vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Westerlinds Entreprenad AB
Finnerånger 142
819 62 KARLHOLMSBRUK


Gill & Hållander Entreprenad AB
Aspv. 6
819 40 KARLHOLMSBRUK


Eriksson
Holmsångersv. 12
819 62 KARLHOLMSBRUK


K Mattssons Grävmaskiner
Nöttöv. 38
819 40 KARLHOLMSBRUK


Fredrik Hållander Entreprenad
Aspv. 6
819 40 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Pris på dränering i Karlholmsbruk

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Karlholmsbruk kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Karlholmsbruk samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Karlholmsbruk för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Karlholmsbruk som detta dräneringsföretag ligger i.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlholmsbruk om du vill veta mer om Karlholmsbruk än saker relaterat till dränering.

I Karlholmsbruk fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Karlholmsbruk. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Karlholmsbruk som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Uppsala.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.