Dränering i Hållnäs

Annons:
Dränering i Hållnäs - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hållnäs. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hållnäs. Kanske bor du i Hållnäs och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hållnäs rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hållnäs.
Annons:

Dränering i Hållnäs

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hållnäs vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Sikhjälma Åkeri & Entreprenad AB
Sikhjälma 320
819 63 HÅLLNÄS


Leif Skytts Entreprenad AB
Konradslund 141
819 65 HÅLLNÄS


Allsprängning Helge Marjeta AB
Gudinge 215
819 65 HÅLLNÄS


Knutab Entreprenad AB
Barknåre 302
819 65 HÅLLNÄS


Håkan Andersson Entreprenad AB
Edsätra 215
819 63 HÅLLNÄS


Entreprenadfirma H Andersson
Edsätra 215
819 63 HÅLLNÄS


Hållnäs Gräv & Transport AB
Hjälmunge 465
819 64 Hållnäs

Annons:

Pris på dränering i Hållnäs

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hållnäs kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hållnäs samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hållnäs för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hållnäs

I Hållnäs finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hållnäs som detta dräneringsföretag ligger i.

Edvalla (Hållnäs) är kyrkbyn i Hållnäs socken i Tierps kommun i Uppland. Statistiska centralbyrån klassar orten som småort under namnet Hållnäs. Här ligger Hållnäs kyrka.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 87, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hållnäs om du vill veta mer om Hållnäs än saker relaterat till dränering.

I Hållnäs fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hållnäs. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hållnäs som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Uppsala.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.