Dränering i Gimo

Annons:
Dränering i Gimo - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Gimo. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Gimo. Kanske bor du i Gimo och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Gimo rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Gimo.
Annons:

Dränering i Gimo

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Gimo vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Villabrunnar Jansson AB
Solängsg. 35
747 41 GIMO


Hjalmarsson, Bert
Kelinge 141
747 95 Gimo


Bror Urban Edin
Väddika Ågården 15
747 95 Gimo


Östhammars Kommun
Uppsalav. 20
747 42 Gimo

Annons:

Pris på dränering i Gimo

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Gimo kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Gimo samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Gimo för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Gimo

I Gimo finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Gimo som detta dräneringsföretag ligger i.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gimo om du vill veta mer om Gimo än saker relaterat till dränering.

I Gimo fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Gimo. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Gimo som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Uppsala.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.