Dränering i Ekolsund

Annons:
Dränering i Ekolsund - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Ekolsund. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Ekolsund. Kanske bor du i Ekolsund och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Ekolsund rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Ekolsund.
Annons:

Dränering i Ekolsund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Ekolsund vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

JMA Entreprenad AB
Husby-sjutolft Verkesta 1
749 50 Ekolsund


Asfaltkvalité Mellansverige AB
Sjöv. 15
749 50 Ekolsund


Per-Are Eriksson
Litslena-hällby 27
749 50 Ekolsund


Tda Marktjänst HB
Litslena-hällby 14
749 50 Ekolsund

Annons:

Pris på dränering i Ekolsund

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Ekolsund kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Ekolsund samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Ekolsund för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Ekolsund

I Ekolsund finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Ekolsund som detta dräneringsföretag ligger i.

Ekolsund är en småort i Enköpings kommun, belägen mellan Enköping och Bålsta i Husby-Sjutolfts socken vid Ekolsundsviken. Orten har fått sitt namn efter viken Ekoln som tidigare hade ett utlopp i övriga Mälaren här. Landhöjningen har dock gjort att sundet försvunnit.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 79, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ekolsund om du vill veta mer om Ekolsund än saker relaterat till dränering.

I Ekolsund fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Ekolsund. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Ekolsund som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Uppsala.
Annons: