Dränering i Uttran

Annons:
Dränering i Uttran - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Uttran. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Uttran. Kanske bor du i Uttran och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Uttran rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Uttran.
Annons:

Dränering i Uttran

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Uttran vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

SkyltAnders AB
Crusebjörns v. 5 A
147 63 UTTRAN


Mst, Mathias Schakt & Transport, AB
Alkärrsv. 16
147 63 UTTRAN


Pa04 AB
Sandstuguv. 1
147 60 Uttran


Strapats I Stockholm AB
Kyrkvärdsv. 30
147 62 Uttran


Uttrans Mark- o. Byggtjänst
Malmsjöv. 3
147 63 UTTRAN


Ks Rivpartner AB
Söderby Gårds v. 11
147 60 Uttran


Riddarstigen AB
Sandstuguv. 2 A
147 60 Uttran


Kastellholmens Mark Service
Norrbyvretsv. 24
147 63 UTTRAN


B. Axert Bygg & Inredning
Dalgången 12
147 63 UTTRAN

Annons:

Pris på dränering i Uttran

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Uttran kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Uttran samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Uttran för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Uttran

I Uttran finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Uttran som detta dräneringsföretag ligger i.

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Uttran om du vill veta mer om Uttran än saker relaterat till dränering.

I Uttran fanns det sammanlagt 9 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Uttran. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Uttran som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.