Dränering i Tumba

Annons:
Dränering i Tumba - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Tumba. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Tumba. Kanske bor du i Tumba och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Tumba rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Tumba.
Annons:

Dränering i Tumba

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Tumba vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bergsprängningsfirman K V Larsson Sonson AB
Hasselv. 11
147 33 TUMBA


Ak Schakt o Entreprenad AB
Finkmossv. 174
147 34 Tumba


Lestra Entreprenader Stockholm AB
Övergårdsv. 3
147 42 TUMBA


Samhällsbyggnadsförvaltningen
Munkhättev. 45
147 40 TUMBA


JK Entreprenad & Transport AB
Rudbecksv. 6 E
147 43 Tumba


Serviceförvaltningen Teknisk Produktion
Ekv. 30
147 33 TUMBA


Lars Björn Wendin
Boställsv. 12
147 41 Tumba


Miljölandskap Rolf Tjernell
Lövholmenv. 23 B
147 34 Tumba


Vme Markentreprenad AB
Kärrv. 4
147 32 Tumba

Annons:

Pris på dränering i Tumba

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Tumba kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Tumba samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Tumba för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Tumba

I Tumba finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Tumba som detta dräneringsföretag ligger i.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tumba om du vill veta mer om Tumba än saker relaterat till dränering.

I Tumba fanns det sammanlagt 9 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Tumba. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Tumba som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons: