Dränering i Trångsund

Annons:
Dränering i Trångsund - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Trångsund. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Trångsund. Kanske bor du i Trångsund och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Trångsund rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Trångsund.
Annons:

Dränering i Trångsund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Trångsund vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Mer Maskintjänst AB
Violv. 26 D
142 65 TRÅNGSUND


Stortorps Mark AB
Murv. 23
142 60 Trångsund


Ojas Mark & Fastighetsteknik, AB
Blåklintsv. 25
142 63 TRÅNGSUND

Annons:

Pris på dränering i Trångsund

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Trångsund kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Trångsund samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Trångsund för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Trångsund

I Trångsund finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Trångsund som detta dräneringsföretag ligger i.

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Trångsund om du vill veta mer om Trångsund än saker relaterat till dränering.

I Trångsund fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Trångsund. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Trångsund som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.