Dränering i Stenhamra

Annons:
Dränering i Stenhamra - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Stenhamra. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Stenhamra. Kanske bor du i Stenhamra och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Stenhamra rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Stenhamra.
Annons:

Dränering i Stenhamra

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Stenhamra vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

T. Vintheden AB
Gudmundv. 13 A
179 60 Stenhamra


Stabilisation Technology Sweden, AB
Lövhagsv. 5
179 62 Stenhamra


Howqvist Schakt & Transport AB
Granitv. 14
179 61 STENHAMRA


Atterblad Maskin och Entreprenad
Lupingränd 12 H
179 60 Stenhamra


Stenhamra Schakt & Planering AB
Knosterstigen 21
179 61 STENHAMRA

Annons:

Pris på dränering i Stenhamra

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Stenhamra kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Stenhamra samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Stenhamra för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Stenhamra

I Stenhamra finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Stenhamra som detta dräneringsföretag ligger i.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stenhamra om du vill veta mer om Stenhamra än saker relaterat till dränering.

I Stenhamra fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Stenhamra. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Stenhamra som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.