Dränering i Spånga

Annons:
Dränering i Spånga - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Spånga. Sammanlagt så finns det 11 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Spånga. Kanske bor du i Spånga och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Spånga rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Spånga.
Annons:

Dränering i Spånga

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Spånga vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Hagslätt Markservice AB
Norregöksv. 28
163 52 Spånga


Rovas Maskinkonsult AB
Skydraget 42
163 55 SPÅNGA


Svenska Kvalitetsbyggnationer AB
Skogängsv. 59
163 41 Spånga


Stenmännen AB
Stormbyv. 3
163 55 SPÅNGA


Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Torpstugegränd 3
163 41 Spånga


Stig Nelson Byggnads AB
Spångav. 339
163 46 SPÅNGA


Eidab AB
Nybykroken 1
163 70 Spånga


Firma B-Son Gräv
Skestav. 51
163 51 SPÅNGA


Jonatan Håltagning AB
Mjölbyplan 13
163 71 SPÅNGA


Spånga Maskintjänst
Rimfrostgränd 3
163 55 SPÅNGA


Spånga Markplaneringar AB
Duvbov. 150
163 41 Spånga

Annons:

Pris på dränering i Spånga

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Spånga kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Spånga samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Spånga för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Spånga

I Spånga finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Spånga som detta dräneringsföretag ligger i.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Spånga om du vill veta mer om Spånga än saker relaterat till dränering.

I Spånga fanns det sammanlagt 11 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Spånga. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Spånga som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.