Dränering i Sorunda

Annons:
Dränering i Sorunda - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Sorunda. Sammanlagt så finns det 13 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Sorunda. Kanske bor du i Sorunda och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Sorunda rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Sorunda.
Annons:

Dränering i Sorunda

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Sorunda vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Mankan Entreprenad
Gudby 4
148 70 Sorunda


Lisö Maskin & Åkeri AB
Lappalund 16
148 97 SORUNDA


T.Ö.Hansson Entreprenad AB
Neder Söderby 50
148 96 Sorunda


Lr Entreprenad AB
Trollstav. 7
148 96 Sorunda


Olssons Maskin&Lantbruk
Sundby 22
148 97 SORUNDA


Gn-Schakt
Bergavägen 17
148 97 SORUNDA


F:A Thord Häggren
Eldstigen 16
148 71 SORUNDA


Roddans Bygg och Anläggning
Fagervik 13
148 96 Sorunda


Free Time Allservice HB
Risslev. 255
148 97 SORUNDA


Tom Larsson Entreprenad AB
Gröndal 1
148 70 Sorunda


B. Larssons Allschakt
Frölunda 62
148 96 Sorunda


Free Time Allservice AB
Risslev. 255
148 97 SORUNDA


Andersson, Marcus
Ristomta 26
148 97 SORUNDA

Annons:

Pris på dränering i Sorunda

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Sorunda kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Sorunda samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Sorunda för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Sorunda

I Sorunda finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Sorunda som detta dräneringsföretag ligger i.

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sorunda om du vill veta mer om Sorunda än saker relaterat till dränering.

I Sorunda fanns det sammanlagt 13 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Sorunda. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Sorunda som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.