Dränering i Södertälje

Annons:
Dränering i Södertälje - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Södertälje. Sammanlagt så finns det 10 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Södertälje. Kanske bor du i Södertälje och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Södertälje rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Södertälje.
Annons:

Dränering i Södertälje

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Södertälje vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Styrhytten AB
Magasinsv. 5
152 28 SÖDERTÄLJE


Tälje Mark AB
Gröndalsv. 2 B
151 65 SÖDERTÄLJE


Pettersson Gräv & Schakt, Anders
Huginv. 4
151 60 Södertälje


Greens Anläggnings AB
Långängsv. 4
152 57 SÖDERTÄLJE


Prounarex Bilvård, Fastighetsskötsel &
Fornhöjdsv. 51
152 56 Södertälje


Foria AB
Morabergsv. 17
152 42 SÖDERTÄLJE


Mät & Markservice Sverige AB
Wedav. 2 C
152 42 SÖDERTÄLJE


Peab
Brunnsängsv. 20
152 42 SÖDERTÄLJE


Gröndals Mark & Trädgård
Genetaleden 15
151 59 Södertälje


Ricks Trädgårdstjänst AB
Lillv. 8
152 41 Södertälje

Annons:

Pris på dränering i Södertälje

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Södertälje kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Södertälje samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Södertälje för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Södertälje

I Södertälje finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Södertälje som detta dräneringsföretag ligger i.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Södertälje om du vill veta mer om Södertälje än saker relaterat till dränering.

I Södertälje fanns det sammanlagt 10 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Södertälje. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Södertälje som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.