Dränering i Sköndal

Annons:
Dränering i Sköndal - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Sköndal. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Sköndal. Kanske bor du i Sköndal och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Sköndal rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Sköndal.
Annons:

Dränering i Sköndal

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Sköndal vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Kvastv. 17
128 62 SKÖNDAL


Northern Lights Entreprenad AB
Dalbobranten 13
128 68 SKÖNDAL


Pl Tech
Mandelbrödsv. 11
128 69 Sköndal

Annons:

Pris på dränering i Sköndal

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Sköndal kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Sköndal samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Sköndal för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Sköndal

I Sköndal finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Sköndal som detta dräneringsföretag ligger i.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här kan du ta del av mer information om orten Sköndal om du vill veta mer om Sköndal än saker relaterat till dränering.

I Sköndal fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Sköndal. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Sköndal som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.