Dränering i Skarpnäck

Annons:
Dränering i Skarpnäck - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Skarpnäck. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Skarpnäck. Kanske bor du i Skarpnäck och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Skarpnäck rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Skarpnäck.
Annons:

Dränering i Skarpnäck

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Skarpnäck vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Ekram Bygg, Schakt & Transportekonomi
Lugna g. 28
128 38 Skarpnäck

Annons:

Pris på dränering i Skarpnäck

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Skarpnäck kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Skarpnäck samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Skarpnäck för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Skarpnäck

I Skarpnäck finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Skarpnäck som detta dräneringsföretag ligger i.

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skarpnäck om du vill veta mer om Skarpnäck än saker relaterat till dränering.

I Skarpnäck fanns det sammanlagt 1 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Skarpnäck. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Skarpnäck som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.