Dränering i Skärholmen

Annons:
Dränering i Skärholmen - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Skärholmen. Sammanlagt så finns det 14 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Skärholmen. Kanske bor du i Skärholmen och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Skärholmen rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Skärholmen.
Annons:

Dränering i Skärholmen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Skärholmen vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

R & A Karlsson Gräv & Schakt AB
Lindholmsbacken 96
127 49 SKÄRHOLMEN


Svensk Kvalitetsentreprenad AB
L. Sällskapets v. 76
127 61 SKÄRHOLMEN


Sjda Markservice AB
Järnbärarv. 12
127 33 Skärholmen


Kramnäs Samfällighetsförening
Gränsholmsbacken 12
127 44 Skärholmen


Stockholms Bygg & Rivexpert AB
Vita Liljans v. 59
127 60 Skärholmen


Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Svanholmsv. 2
127 43 SKÄRHOLMEN


Mvd Bygg
Stångholmsbacken 56
127 40 Skärholmen


Sm Bergteknik
Ekholmsv. 208
127 51 Skärholmen


Dp Maskin- & Fastighetsservice
Stensätrav. 5
127 39 Skärholmen


Mirres Transport AB
Järnbärarv. 14
127 33 Skärholmen


Melma Industri-Trafikmålning HB
Måsholmstorget 3
127 48 Skärholmen


Blackstone-Bygg AB
Sebastian Majewski
Brantholmsgränd 36
127 45 SKÄRHOLMEN


Sätra, Entreprenör AB
Aspsätrav. 40
127 37 Skärholmen

Annons:

Pris på dränering i Skärholmen

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Skärholmen kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Skärholmen samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Skärholmen för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Skärholmen

I Skärholmen finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Skärholmen som detta dräneringsföretag ligger i.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Skärholmen om du vill veta mer om Skärholmen än saker relaterat till dränering.

I Skärholmen fanns det sammanlagt 14 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Skärholmen. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Skärholmen som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.