Dränering i Nynäshamn

Annons:
Dränering i Nynäshamn - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Nynäshamn. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Nynäshamn. Kanske bor du i Nynäshamn och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Nynäshamn rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Nynäshamn.
Annons:

Dränering i Nynäshamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Nynäshamn vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Jb Konsult & Entreprenad
Teknikerv. 8
149 45 Nynäshamn


Nynäshamns Anläggning & Trädgårdsplattor
Åkerv. 8
149 45 Nynäshamn


Törnqvist Mark
Linnéastigen 12
149 31 NYNÄSHAMN


Hagbergs Mark & Sjö AB
Granhaga 1
149 92 Nynäshamn


Johnson & Liljehammar Markentreprenad AB
076 - 185 22 89Svensk Asfalt & Mark AB
Torgg. 9 A
149 40 NYNÄSHAMN

Annons:

Pris på dränering i Nynäshamn

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Nynäshamn kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Nynäshamn samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Nynäshamn för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Nynäshamn

I Nynäshamn finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Nynäshamn som detta dräneringsföretag ligger i.

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nynäshamn om du vill veta mer om Nynäshamn än saker relaterat till dränering.

I Nynäshamn fanns det sammanlagt 6 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Nynäshamn. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Nynäshamn som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons: