Dränering i Kungsängen

Annons:
Dränering i Kungsängen - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kungsängen. Sammanlagt så finns det 14 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kungsängen. Kanske bor du i Kungsängen och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kungsängen rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kungsängen.
Annons:

Dränering i Kungsängen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kungsängen vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Sjölanders Kranlyft AB
Energiv. 8
196 37 KUNGSÄNGEN


Dj Entreprenad
Tvärflöjtstigen 24
196 37 KUNGSÄNGEN


Whila Pool & Trädgård AB
Skyttens v. 55 A
196 31 KUNGSÄNGEN


Tollesby Björnschakt
Klodalsvägen 23
196 93 KUNGSÄNGEN


R Angelströms Mark & Bygg
Mosaikv. 26
196 38 Kungsängen


Lövets AB
Dalkullan Ulrikas väg 1
196 30 Kungsängen


G. Sundell Entreprenad AB
Aspviksv. 2
196 93 KUNGSÄNGEN


Brunna Schakt
Banjov. 6
196 37 KUNGSÄNGEN


Ch Schakt AB
Högnäsv. 34
196 34 Kungsängen


Anders Last & Schakt AB
Kristallstigen 1
196 33 KUNGSÄNGEN


ECC, Elofsson Construction Company AB
Energiv. 17
196 37 KUNGSÄNGEN


Inmec Logistics AB
Skolv. 37
196 34 Kungsängen


Back AB, Rickard
Rumbastigen 90
196 38 Kungsängen


Svenska Väg AB
Energiv. 17
196 37 KUNGSÄNGEN

Annons:

Pris på dränering i Kungsängen

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kungsängen kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kungsängen samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kungsängen för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kungsängen

I Kungsängen finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kungsängen som detta dräneringsföretag ligger i.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungsängen om du vill veta mer om Kungsängen än saker relaterat till dränering.

I Kungsängen fanns det sammanlagt 14 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kungsängen. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kungsängen som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.