Dränering i Kista

Annons:
Dränering i Kista - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kista. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kista. Kanske bor du i Kista och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kista rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kista.
Annons:

Dränering i Kista

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kista vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Kista Stenläggning AB
Finlandsg. 64
164 74 Kista


T&A Connor Mark
Finlandsg. 64
164 74 Kista


JH Mark Entreprenad i Stockholm AB
Torshamnsg. 30 D
164 40 KISTA


Jonsson, Ronny
Oslog. 27
164 31 KISTA


Am Byggservice AB
Stavangerg. 78
164 38 Kista


Entreprenör Berndt Andersson
Nidarosg. 24
164 34 Kista


NCC Industry AB
Esbog. 6
164 74 Kista

Annons:

Pris på dränering i Kista

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kista kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kista samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kista för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kista

I Kista finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kista som detta dräneringsföretag ligger i.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Kista om du vill veta mer om Kista än saker relaterat till dränering.

I Kista fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kista. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kista som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.