Dränering i Järna

Annons:
Dränering i Järna - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Järna. Sammanlagt så finns det 16 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Järna. Kanske bor du i Järna och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Järna rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Järna.
Annons:

Dränering i Järna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Järna vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Brantab, AB
Hildas v. 12
153 38 Järna


Närmiljö Holm & Co, AB
Pimpelv. 1
153 35 JÄRNA


Metex I Stockholm AB
Snorp 1284
Järna


Courier Byggnads
Parkv. 3 B
153 32 Järna


Svevia AB
Tuna Industriv.
153 30 Järna


Schakt och Transport i Södertälje
Billsta 70
153 95 JÄRNA


R K Entreprenad
Lövhagenv. 15
153 95 JÄRNA


Ryhnells Schakt och Mark AB
Myrstugev. 22
153 38 Järna


Järnabostäder AB
Tuna Industriv. 4
153 30 Järna


Jn Schakt Och Allservice AB
Myrstugev. 6
153 38 Järna


Geonorr I Norrland AB
Ensta 24
153 95 JÄRNA


Roforsgruppen AB
Tuna Industriv. 35
153 30 Järna


Entreprenad Svarttorp AB
Svarttorp 12
153 95 JÄRNA


Torehill Fastighet & Entreprenad HB
Sunnemov. 9
153 32 Järna


Järna Mark Och Transport AB
Agdala 9
153 95 JÄRNA


Kolsjös Mark & Vägmaskiner
BRANDALSUND ÄNGSSTUGAN
153 91 JÄRNA

Annons:

Pris på dränering i Järna

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Järna kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Järna samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Järna för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Järna

I Järna finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Järna som detta dräneringsföretag ligger i.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Järna om du vill veta mer om Järna än saker relaterat till dränering.

I Järna fanns det sammanlagt 16 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Järna. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Järna som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.